Starters Collectief Veluwe

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Starters Collectief Veluwe

Starterscollectief Veluwe is een stichting die startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord Veluwe faciliteert met kennis, informatie en een netwerk. Het doel van de stichting is om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van startende ondernemers en zo de regionale economie te stimuleren.

Stichting Starterscollectief Veluwe is een regionaal ondernemersinitiatief. Het bestuur van de stichting
wordt gevormd door ondernemers die intrinsiek gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor startende ondernemers.

Netwerkavond voor Starters

De stichting organiseert met regelmaat informatieve bijeenkomsten waar startende ondernemers niet alleen veel nuttige kennis op kunnen doen maar ook elkaar kunnen ontmoeten. Op die manier bouwen ondernemers een mooi netwerk op in de regio. In de eerste 1,5 jaar zijn zo veel waardevolle contacten tussen ondernemers ontstaan wat heeft geleid tot meerdere vormen van samenwerking!

De laatste bijeenkomst vond op 31 oktober plaats bij Thereca projectinrichting in Hattemerbroek en was met een opkomst van 40 startende ondernemers en interessante sprekers wederom een mooi succes. De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 12 december. Locatie wordt later bekend gemaakt. Uiteraard zijn ook startende ondernemers uit Putten van harte welkom!

Startersdag Veluwe – 25 januari 2020

Stichting Starterscollectief Veluwe organiseert op zaterdag 25 januari 2020 voor de derde keer de Startersdag Veluwe (locatie Veluvine te Nunspeet). Voorgaande jaren hebben meer dan 300 startende ondernemers de (gratis) informatiemarkt bezocht waar regionale standhouders zich presenteerden. Uit de reacties is gebleken dat veel startende ondernemers op de Noord Veluwe behoefte hebben aan informatie en kennis. Van wie kunnen ze dit beter krijgen dan van bedrijven uit de regio? Van plan om een onderneming te starten of juist net begonnen met ondernemen? Je bent van harte welkom op de Startersdag met al je vragen!