Bedrijfsbezoek aan Infra Plus Civiele Techniek & Landmeetkunde

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Op 14 mei jl. bezochten Chris Jansen en Johan Grift namens het bestuur van de Bedrijvenkring het bedrijf Infra Plus B.V. Civiele Techniek & Landmeetkunde aan de Midden Engweg.

We spraken met de directeur, de heer Daniël van den Dool en de heer Quintijn Denekamp.  Zij vertelden vol passie over het bedrijf, wat zij doen en waar zij goed in zijn.

Infra Plus kent diverse werkzaamheden en zijn gespecialiseerd in onder andere Landmeetkunde. Zij beschikken over de meest moderne meetapparatuur om o.a. de bouwmaatvoering te verzorgen voor bouwbedrijven uit de omgeving. Maar ook hebben zij voor de gemeente Bunschoten het gehele NAP- hoogtemerkennet ingemeten incl. implementatie in een GIS (geografisch informatiesysteem).

Naast Landmeetkunde richt Infra Plus zich  op Civiele techniek. Zij kunnen voor het bouw- en woonrijp maken ten behoeve van bijvoorbeeld een bouwproject het gehele traject van ontwerp en projectvoorbereiding verzorgen alsmede de directievoering en toezicht tijdens de uitvoering. Ook bij grotere infrastructurele projecten zoals bijvoorbeeld de in aanleg zijnde rondweg om Voorthuizen zijn zij betrokken.

In alle bescheidenheid spraken de beide directeuren over de visie en de groei die hun bedrijf momenteel doormaakt. Door ons werd opgemerkt dat wellicht de kracht van dit bedrijf zich onderscheidt juist door hun bescheidenheid.

Wij waren onder de indruk van het verhaal achter Infra Plus en over de diversiteit van hun activiteiten en diensten die zij in huis hebben op het gebied van Civiele techniek en Landmeetkunde.