Bedrijfsbezoek aan Acc’nt Communicatiemakers

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

In februari van dit jaar hebben Willem Evers en Chris Jansen namens het bestuur van de Bedrijven Kring Putten nader kennis mogen maken met ons gewaardeerde lid, Richard van der Pol van Acc’nt.

Acc’nt is gespecialiseerd in zowel offline als onlinecommunicatie. Richard en zijn collega’s bedenken en bedrukken de meest waanzinnige objecten voor de klant. Tevens is men specialist in het beletteren van auto’s en gevels en maakt men reclameborden en beursmateriaal.

Tijdens onze nadere kennismaking hebben we o.a. stil gestaan bij de toekomstvisie van Richard. Momenteel is men een nieuw pand aan het bouwen in Harderwijk. Het huidige pand wordt te klein en mede gezien het feit dat ondernemer in Harderwijk woonachtig is heeft Acc’nt er voor gekozen om te gaan verhuizen en Putten te verlaten.

Het pand wordt duurzaam gebouwd en het is mooi om te horen dat de bouw, het installatiewerk en de elektra allen zijn uitbesteed aan Puttense bedrijven. Zo dragen wij als Puttense ondernemers een steentje bij aan de toekomst van Acc’nt. Richard geeft aan dat vanuit de gemeente Harderwijk er voldoende ondersteuning is waar het de aanvraag van subsidies betreft. Hij benadrukt dat hij dit in Putten mist en zou als tip aan de gemeente en de BKP mee willen geven dat een betere begeleiding op het gebied van subsidies voor duurzaam bouwen waardevol zou zijn.

Richard heeft altijd met plezier de bijeenkomsten en uitjes van de BKP bijgewoond en geeft aan de inhoud van deze bijeenkomsten te waarderen. Wel zou hij graag meer mogelijkheden zien om nader kennis te kunnen maken met andere leden die hij nog niet kent. Nu zoeken leden vaak bekenden op. Denk hierbij aan een mogelijkheid voor ondernemers om kort je eigen bedrijf te mogen presenteren of een zogenaamde ‘speeddate sessie’. Wij nemen als bestuur deze waardevolle tip graag mee in onze toekomstige programmering.