Opleidingen Robotica beschikbaar

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan diverse opleidingen op het gebied van industriële robotica. In de opleidingen is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en input die de bedrijven hebben geleverd. Vanaf september starten de eerste opleidingen: de Cursus Industriële Robotica (Deltion & Landstede) en de 2-jarige Ad-opleiding Industriële Automatisering en Robotica (Windesheim).

De eerste deelnemers voor de opleidingen hebben zich inmiddels aangemeld. Er zijn echter nog veel plaatsen beschikbaar en deelname vanuit de partners is meer dan gewenst. Ik wil jullie oproepen om binnen de organisatie te kijken voor welke werknemers een robotica opleiding kansen bieden om kennis te verrijken, te boeien en te binden.

Het investeren in cursussen en opleidingen als deze geeft robotica in het bedrijf een boost. Grijp de kans om nu in te stappen en samen met de medewerkers goed voorbereid te zijn op werkzaamheden van de toekomst. We zien inschrijvingen van uw medewerkers/collega’s heel graag tegemoet.

Ad-opleiding ‘Industriële Automatisering en Robotica’

Na de tweejarige Associate degree Industriële Automatisering en Robotica (hbo-niveau) kunnen uw werknemers machines plaatsen, opstarten, onderhouden en programmeren. Ook leren ze hoe je een subsysteem van een machine ontwerpt, realiseert en integreert. Deze bij- en/of omscholing maakt hen bekend met nieuwe taken en methodes.

Opleidingsduur: 2 jaar, deeltijd
Start: september 2019
Locatie: Windesheim, Zwolle
Meer info.

Cursus ‘Industriële Robotica’

Tekst Deltion

Opleidingsduur: 15 weken, deeltijd
Start: September 2019 en februari 2020
Locatie: Deltion College, Zwolle
Meer info.

Meer informatie over de opleidingen? Ga naar: www.fieldlabir.nl