Even voorstellen: Bert Koops

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Ik wil me graag voorstellen als nieuwe portefeuillehouder Economie. Mijn naam is Bert Koops, getrouwd met Marga en samen hebben wij 3 zoons en 5 kleindochters.

Sinds 19 maart ben ik wethouder in Putten als opvolger van Gerbert Priem. In de periode hiervoor was ik 9,5 jaar wethouder in Bunschoten. Ook daar had ik Economie in mijn portefeuille. Voor dat ik wethouder werd, was ik altijd werkzaam in het bedrijfsleven en niet politiek actief. Toch heb ik de stap gewaagd om wethouder te worden.

Putten was voor mij niet geheel onbekend, er heeft altijd familie van mij in Putten gewoond. Een zoon van mij is jarenlang fysiotherapeut geweest in Putten en mijn oudste zoon heeft enkele jaren bij SDCP gevoetbald.

Daar ikzelf langdurig in het eerste team heb gespeeld bij Spakenburg ben ik regelmatig SDCP tegengekomen. In Bunschoten altijd goed contact gehad met sponsors en bedrijvenkring.

Voor mij is het belangrijk om goede contacten te hebben met het bedrijfsleven, in het bijzonder met de bedrijvenkring.

Helaas is het op dit moment lastig om persoonlijke bezoeken te brengen en kennis met elkaar te maken. Als het maar even mogelijk is, dan zal ik dat zeker doen. Ondertussen wil ik jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden als ondernemer. Wij proberen alles wat binnen ons vermogen ligt te gebruiken om steun en betrokkenheid te tonen. Wij zijn allemaal afhankelijk van een gezond bedrijfsleven.

Hartelijke groet en  heel veel succes met jullie ondernemingen.