Bulletin Tijdelijke Collegiale uit- en inleen en overige HR vragen

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Terwijl de ‘coronamaatregelen’ stap voor stap worden aangepast, zegt dit niet dat alles direct als vanouds is. Wat er de afgelopen maanden is gebeurd, heeft nog lang consequenties voor vele organisaties in onze regio en daarbuiten.

SMART-regeling COVID-19
Deze nieuwe subsidieregeling van de Provincie Gelderland is ook door Veluwe Portaal onder de aandacht gebracht bij haar deelnemers. Echter de tijd heeft ons ingehaald. Het subsidieplafond (beschikbare budget) voor deze regeling is inmiddels bereikt door alle aanvragen die op dit moment in behandeling zijn. Als u nu nog een aanvraag indient, bestaat de kans dat deze niet meer in behandeling wordt genomen, omdat het budget dan op is.
Mocht er een uitbreiding komen, dan laten we dit uiteraard z.s.m. weten.

Collegiale in- en uitleen
Op dit moment zijn er al meerdere verbindingen tussen organisaties gelegd en hebben er matches plaatsgevonden. Heeft uw organisatie nu of in de nabije toekomst ook te maken met (tijdelijke) boventalligheid, tekorten óf ziekteverzuim? Wij ondersteunen u kosteloos met collegiaal in- en uitleen. In- en uitlenende werkgevers maken onderling afspraken over inzet en kosten. Neem hiervoor contact met ons op via info@veluweportaal.nl of bel 06-23278981.
Kandidaten, die op zoek zijn naar een nieuwe (vaste) baan, vindt u op www.werkinjeregio.nl.

Online Matchtafel 9 juni 2020 van 15.00 – 16.00 uur
Heeft u zich al aangemeld? Voor bovenstaand vraagstuk kunt u ook ‘aanschuiven’ bij onze matchtafel. Naast het matchen van werknemers voor een vast dienstverband, wordt er ook aandacht besteed aan tijdelijke matching. Interesse? Meld u hier aan.

Van AWL-Techniek naar Staal & Zo

Vorige week is er een TIG-lasser succesvol gematcht. Hij is tijdelijk boventallig bij AWL-Techniek uit Harderwijk en inmiddels via collegiale in- en uitleen begonnen bij Staal&Zo uit Harderwijk.

“win-winsituatie”