Terugblik nieuwjaarsreceptie

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Ook in 2019 zijn we gestart met onze inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie. Ditmaal was onze gastheer “Het Hof van Putten”. In samenwerking met de Bedrijvenkring Putten, JOOP, PROV en het WCP was een avondvullend programma in elkaar gezet met als afsluiting de netwerkborrel. De opkomst dit jaar was een groot succes met ruim 135 personen!

De aftrap van de avond, met een hartelijk welkom, werd verzorgd door voorzitter Stefan Rozendaal. Daarna gaf Hennie Blokhuis een korte aankondiging van een nieuwe bijeenkomst op 3 juni “Hart voor Putten”.

Vervolgens was het woord aan Martijn Nijkamp van Tosch Security BV uit Barneveld. Een ervaren en boeiende gastspreker op gebied van ICT-beveiliging. Martijn kent de duistere kanten van het internet en is een beroepsmatige “ethische hacker”. Martijn nam ons mee en confronteerde de zaal in de wereld van “Hackers” en de grote risico’s rondom beveiligingslekken. Hilarisch waren de “praktijktesten” in de zaal.  Uit andermans naam en mailaccount informatie verzenden of misbruik maken van jouw mobiele nummer. De noodzaak van sterke wachtwoorden en of zinnen werd heel erg duidelijk gemaakt. De presentatie is voor iedereen beschikbaar en kun je terugvinden via de volgende linkjes:

Security Awareness Training in digitale zelfverdediging
Security Awareness – De 10 gouden regels

Met een netwerkborrel en heerlijke hapjes werd de avond afgesloten.