Meer betekenen voor je omgeving

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Ben jij erbij? Op 3 juni is het evenement Hart voor Putten bij de Vanenburg in Putten. Naast netwerken, verbinden en luisteren naar het geweldige verhaal van topsporter Maarten van der Weijden kan je ook meer betekenen voor je omgeving. Want ondernemend Putten zet twee initiatieven in de spotlights én helpt ze een handje. Waar zouden we zijn zonder een kloppend maatschappelijk hart in onze gemeente?

Reserveer nu je kaart voor slechts 25 euro ex BTW via de website van Hart voor Putten. De kaart is inclusief koffie/thee met iets lekkers, een hapje en een drankje en topspreker Maarten van der Weijden. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de stichtingen. De stichtingen zijn: Stichting Vrienden van Goedland en Stichting Grensverleggende Talenten.  Tip: misschien is dit event wel geschikt voor jouw teamuitje? Natuurlijk is het ook mogelijk om een sponsorpakket af te nemen. Deze staan op staan ook op de website.

Bij succesvolle bedrijven hoort een sociaal gezicht en die betrokkenheid laten we op 3 juni zien. Een gezamenlijk initiatief van Bedrijvenkring Putten, de Gemeente Putten, de Lions Putten, Winkelcentrum Putten (WCP), de Jonge Ondernemers Putten (JOOP), de Recreatie Ondernemers Putten (PROV) en de Rotary Ermelo-Putten. Zij maken zich samen sterk om een aantal wensen voor twee sociaal-maatschappelijke initiatieven in Putten te realiseren. Lees hier verder voor het programma.