Even voorstellen: Mandelo: Creatieve webbouwers

Nieuws van Bedrijvenkring Putten

Mijn naam is Theo van de Kamp en ik ben sinds 2015 eigenaar van Mandelo: Creatieve webbouwers. Sinds 2014 ben ik inwoner van Putten en dit is dan ook de reden dat ik mijn kantoor hier gevestigd heb. Bij Mandelo hebben we ondertussen een leuk team van jonge professionals. Zowel developers als vormgevers.

Digitale aanwezigheid is voor ieder bedrijf belangrijk, maar niet voor iedere ondernemer even gemakkelijk te realiseren. Mandelo concentreert de diensten op één centrale activiteit: wij bouwen gewoon goede websites. We kiezen hierbij voor eenvoudig en effectief. De digitale mogelijkheden zijn eindeloos. En soms is juist dat het probleem. Welke keuzes moet je maken? Wordt het onderhoud van de website niet ingewikkeld? Hoe houd je overzicht en hoe zorg je dat je website veilig en gebruiksvriendelijk is? Mandelo denkt met je mee en geeft advies. Het resultaat? Een eenvoudige en effectieve website die met jou meegroeit.

Ik zou graag eens kennis maken! Welkom bij ons kantoor aan de Dorpsstraat 102 in Putten. Bekijk onze website voor meer informatie: www.mandelo.nl