Collectieve Inkoop Energie

inkoop energie putten PM EnergieBedrijvenkring Putten biedt haar leden via PM Energie de mogelijkheid om op een makkelijke manier langdurig geld te besparen op energiekosten. PM Energie biedt aan leden van de Bedrijvenkring Putten, de mogelijkheid via een collectief goede en zeer scherpe energiecontracten te sluiten. U kunt hier als ondernemer al snel zo’n 20-30% besparen op het kale leveringstarief.

 

Werkgroep Energie

De besluiten tot nieuwe contracten liggen niet in handen van een leverancier of adviesbureau; collega ondernemers uit verschillende ondernemersverenigingen uit de Regio (Overijssel en De Veluwe) hebben zitting in de Werkgroep Energie. Zij worden bijgestaan door PM Energie (advies en administratie), maar nemen zelf de besluiten over looptijden, inkoopmomenten en leveranciers!

Doelstelling

De doelstelling van PM Energie is tweeledig, naast het bieden van een besparing op energiekosten, ziet PM Energie het als doel om ondernemers te ontzorgen. Deelnemers van het energiecollectief via de Bedrijvenkring Putten hebben één contactpersoon voor alle vragen over energie. Waar nodig neemt PM Energie contact op met de leverancier of netbeheerder, hoeft ú niet meer in de wacht te staan bij de grote energieleveranciers.

Rekenvoorbeeld

U heeft een elektraverbruik van 100.000 kWh? Dan levert dit gemiddeld een besparing op van €1.500,- per jaar.

U heeft een gasverbruik van 20.000 m3? Dan levert dit gemiddeld een besparing op van €800,- per jaar.

Inzicht in uw verbruik

Ook als u meer inzicht in uw verbruik wilt kan PM Energie u van dienst zijn. Ze kunnen uw aansluitingen aanmelden bij de PM Energiemonitor, een applicatie waarmee u ten allen tijde uw verbruik kunt inzien. Bovendien is het mogelijk om alerts in te stellen, zodat u een bericht ontvangt als uw verbruikt afwijkt, waardoor u meer grip krijgt op uw energiekosten en daardoor nog meer kunt besparen.

Geïnteresseerd? Neem contact op met secretariaat@bedrijvenkringputten.nl of Geert Douw voor een geheel vrijblijvend advies op maat T085 2100 578 of mail g.douw@pmenergie.nl